Γιώργος Καλλιακμάνης: Απευθύνομαι σε όλους τους ένστολους

Πέρα από την κοινωνία, την οποία υποστήριξα καθώς και το δικαίωμα του πολίτη στην ασφάλεια,απευθύνομαι σε όλους τους ένστολους…

Είναι η χρυσή ευκαιρία για πρώτη φορά στα χρονικά του Ελληνικού κράτους η οικογένεια των ενστόλων να στείλει έναν δικό της άνθρωπο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Αυτό θα δείξει σε όλους ότι οι ένστολοι στηρίζουν την οικογενεια τους, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι θα δώσει και την δυνατότητα σε έναν Ένστολο να εκπροσωπήσει την χώρα του ,το δικαιωμα του Ευρωπαίου πολιτη στην ασφαλεια και του ένστολου στην ίση μεταχείριση, οικονομική και υλικοτεχνική με αυτή που έχουν οι ένστολοι στα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη .

Ζητώ την στηριξη των ένστολων για να τους αποδείξουμε ότι εμείς μπορούμε καλύτερα. Είναι ακόμα, μια ευκαιρία να τιμωρήσουμε αυτούς που μας χάιδευαν στην πλάτη λέγοντας μας ότι μας αγαπούν… Να τους δείξουμε ότι πλεον αντιλαμβανόμαστε τις προθέσεις τους… Στηρίζαμε πάντα ανθρώπους αλλων «οικογενειών» – κλάδων (οι οποίοι ποτε δεν κοίταξαν την οικογένεια των ενστόλων) και υποτίμησαν τις ικανότητες μας στον υπέρτατο βαθμό .

Απευθύνομαι σε όλους ανεξαρτήτως κομματικού χώρου .

Ας αδράξουμε αυτή την ευκαιρία!

Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ
Υποψήφιος ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Σχετικά